My Diez – Business

Realizăm diverse modele de site-uri de prezentare, magazine online și bloguri profesionale pentru firma dumneavoastră. Acestea pot avea un mare impact în ceea ce privește vizibilitatea pe piață și creșterea clientelei.

De ce ați avea nevoie de un website?

Vizibilitate

Un website vă poate crește vizibilitatea pe piață, astfel clienții pot vedea exact serviciile și produsele pe care le oferiți.

Profesional

Acest lucru este profesional. Un website poate crește credibilitatea unei firme și poate arăta profesionalismul de care dă dovadă.

Profit

Statistica demonstrează că un website poate crește vânzările în majoritatea domeniilor cu peste 50%, deoarece acesta este trendul actual: ca oricine să poată fi găsit pe internet.

Ce website-uri realizăm?

Site de prezentare

Acest site este pentru prezentarea companiei dumneavoastră și pentru prezentarea serviciilor. Realizăm site-uri performante și optimizate pentru o prezentare excelentă.

Magazin Online

Acest tip de website este unul mai complex, reprezintă un website funcțional pentru prezentarea și vânzarea produselor dumneavoastră.

Blog-uri

Realizăm site-uri tip blog profesionale, ce pot avea un design plăcut pentru citirea articolelor de către utilizatori.

Ce ar trebui să aveți în vedere în realizarea site-ului dumneavoastră!

Optimizare SEO Onpage

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, concepem proiecte optimizate corespunzator pentru motoarele de căutare.

Panou de administrare

Platformele pe care noi am ales să construim site-uri de prezentare și magazine online dispune de panou de administrare intuitiv, pentru o bună gestionare a conținutului.

Design 100% responsive

În majoritatea domeniilor de activitate, peste 60% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Afișează-te corespunzător utilizatorilor de smartphone si tabletă!

Multiple modalitati de contact

Prin email, telefon fix, telefon mobil, fax sau formular de contact interactiv, potențialii clienți vor putea ajuta cu ușurință la voi. Pagini de contact perfect organizate!

Integrare cu rețelele de socializare

Definim prezența dumneavoastră online construind conturi pe principalele rețele de socializare și integrându-le în site pentru o mai bună prezența socială!

Integrare Google Analytics

Vă doriți să măsurați performanțele site-ului cu ajutorul unui cont de Gmail? Integrăm Google Analytics în site-ul dumneavoastră pentru a vedea parcursul vizitatorilor!

Site de prezentare

Prețuri începând de la

299
  • Prețul este în funcție de complexitatea site-ului.

Magazin Online

Prețuri începând de la

399
  • Prețul este în funcție de complexitatea site-ului.

Blog

Prețuri începând de la

149
  • Prețul este în funcție de complexitatea site-ului.
 

Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile!

EnglishRomanian