Campanii Facebook.

Campaniile Facebook au început să fie din ce în ce mai folosite, mai ales în domeniul textilelor sau a diverselor produse în mediul online. Orice magazin online beneficiază acum de o pagină de facebook și își poate vinde foarte ușor produsele, chiar și pe Facebook. Află și tu cum poți să realizezi o campanie pe facebook platită sau cum îți poți crește vânzările prin serviciul nostru.

Campaniile Facebook pot fi:

Campanii cu postări plătite

Acest serviciu vă oferă o postare promovată pe pagina de socializare pe o anumită perioadă. Noi realizăm grafica postări și ne ocupăm de toate setăriile pentru alegerea publicului țintă, pregătirea planului de buget zilnic/săptămânal/lunar.

Campanii cu postări neplătite

Acest serviciu vă oferă pe o anumită perioadă administrarea contului de Facebook, realizarea postărilor zilnice, realizarea design-ului paginii, realizarea setărilor necesare, distribuirea postărilor existente pe pagină în cadrul diferitelor grupuri de publicitate/prestări servicii, totul cu scopul de a crește organic pagina de Facebook și a vânzărilor/ vizibilității pe piață.

Scrie
un mesaj.

Contactați-ne dacă doriți o ofertă personalizată.

EnglishRomanian